Wie zijn wij?

Carnavalshal, natuurlijk jouw feestwinkel, heeft een klein, vast team met enthousiaste, gezellige en vooral creatieve mensen! 
Met elkaar zorgen ze voor vrolijkheid en een geweldige sfeerbeleving in de winkel. 

Rob

Rob is ons harde brein! Hij kijkt vooruit en zorgt voor een plan richting de toekomst. Vaak is hij te vinden in de winkel en de Oktoberfesten zijn zijn specialiteit! Hij weet als geen ander hoe een goede lederhose hoort te vallen en zelfs voor kousen is hij jouw man.

Naomi

Naomi houdt zich bezig met de creatieve kant, inkoop en verkoop. Als je een bericht op een van de socials tegenkomt, ga er dan maar vanuit dat deze door haar geschreven is. Zij houdt de nieuwste trends en gadgets in de gaten, waardoor de Carnavalshal mee gaat met alle tijden.

Lisette

Lisette vind het heerlijk om in de winkel bezig te zijn. Iedereen aan de juiste outfit helpen in combinatie met geweldige kleurstellingen is haar doel. Ze is van de kleine details waardoor outfits nog beter voor de dag komen!

In de weken richting carnaval kom je nog een aantal extra Carnavalshal-crew leden tegen. Hierdoor kunnen we je dan nog beter helpen!

 

Standaard verzendkosten

binnen NL ​€ 5,95

Info

Tel: 0308201290

Mob: 0613185051       

  • Ook via WhatsApp bereikbaar 

email: info@carnavalshal.com

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 09.30-17.00 uur
zaterdagen en avonden op afspraak
 

extra openingstijden vermelden wij op de website en Facebook

 

 

© 2014 - 2022 carnavalshal | sitemap | rss